Kevad on saabunud ja peatselt pistavad mullast esimesed rohelised ning energiast pakatavad lehekesed. Emadepäeva eel saavad Viru Talu Koduresto köögis kokku kaks ema ja serveerivad kogu selle ilu ja vitamiinide varakevadise korje taldrikule. Minu kaaslaseks sellel õhtul on Maru, kes on tekstiilikunstnikust vegan kokk, Eesti Peakokkade Ühenduse liige ning kirglik metsikute andide varuja, armastades võrdselt kuusevõrseid, kibuvitsa õisi kui ka merest korjatud põisadru. Õhtusöök valmib teie silme all ja loomulikult on teil võimalik küsida, kuidas valmis kokku pandud menüü, miks just nii ja kuidas ise koduski kõike seda valmistada ning varakevadisest loodusest leida üles just need kõige maitsvamad palad.
Õhtusöögi hind on 65 € külaline. Millele lisanduvad teie poolt valitud joogid.